Luminita Talpos


Luminita este licentiata în inginerie, Facultatea de Automatica si Calculatoare (învatamânt de zi în limba engleza) si stiinte economice, Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor – Contabilitate si Informatica de gestiune. Pe lânga un master în Managementul Dezvoltarii Afacerii a urmat diferite cursuri de formare profesionala: comunicare, leadership, time management, project management, etc.
În cei 7 ani de experienta într-o companie multinationala, Tenaris Silcotub, a gestionat proiecte si contracte de mare importanta, având contact cu clienti si furnizori la nivel national si international.

Luminita are de asemenea experienta în gestionarea de proiecte pilot, product manager, cu piata de desfacere la nivel international si implicare în diverse domenii de activitate: aprovizionare, productie, costuri, resurse umane, management, marketing, comercial.

Profilul profesional o recomanda ca o persoana cu abilitati analitice, proactiva, organizata, practica si creativa, perseverenta, cautând mereu solutii noi de eficientizare si optimizare a activitatii, atât in mediul propriu de lucru cât si pentru clienti.

Contact: 0740.800.896