Ioana Nistor


Ioana a absolvit Facutatea de Stiinte Economice din cadrul Universitatii Babes Bolyai Cluj-Napoca, invatamant la zi, promotia 2002. Si-a completat studiile cu un master in 2009 si cu stagiul de pregatire CECCAR in 2015, devenind expert contabil din 2018.
De-a lungul timpului a urmat cursuri de formare profesionala sustinunte de CECCAR, Institutul Bancar Roman, Ascendis, Pro Customer, in domeniile: contabilitate, fiscalitate, analiza financiara, comunicare, coaching, leadership, etc.
Timp de 11 ani a lucrat in cadrul Raiffeisen Bank Romania sucursalele Cluj si Zalau, pozitiile relevante fiind: Director agentie bancara, Relationship manager IMM, Analist credite IMM, fiind, datorita functiilor ocupate, mereu in contact cu firmele din judetele Salaj si Cluj. Are experienta de peste 8 ani in gestiunea relatiilor cu clientii corporate si de peste 9 ani in contabilitate si analiza financiara.
Din 2012 si-a canalizat in exclusivitate resursele profesionale construirii si dezvoltarii proiectului “Smart Financil Team”, societate de expertiza contabila membra CECCAR, al carei co-fondator este.
Ioana este o persoana cu dorinta constanta de autodepasire, analizeaza problemele in profunzime si acorda toata atentia si profesionalismul fiecarei misiuni pe care o indeplineste.

Contact: 0723.572.677.