Infiintare firma

SERVICII PREMIUM

Pentru un inceput confortabil

Pentru ca dorim sa te sunstinem la inceput de drum, firma noastra iti asigura consultanta, suport tehnic si operational pentru realizarea tuturor etapelor necesare infiintarii unei societati comerciale.

CONTACTEAZA-NEETAPA I

Consiliere

Iti oferim o prima intalnire gratuita cu unul dintre consilierii firmei noastre pentru stabilirea celor mai importante detalii ale afacerii pe care doresti să o demarezi si alegerea celei mai potrivite forme de organizare pentru activitatea viitoare.

LEARN MORE


ETAPA II

Intocmire documentatie

Rezervam denumirea firmei, redactam actul constitutiv si contractul de comodat, completam tot pachetul de documente solicitat de Registrul Comertului, astfel incat, pentru tine sa fie doar o formalitate depunerea acestora la institutiile implicate.

LEARN MORE


ETAPA III

Colaborare de durata

Te-am asistat in primii pasi, te ajutam sa cresti! Serviciile de baza oferite de firma noastra sunt de contabilitate, administrare resurse umane, consultanta financiara si fiscala legata de obiectul de activitate. La solicitarea ta, putem transforma colaborarea intr-una de durata. Se spune ca alaturi de o afacere de succes se afla intotdeauna un profesionist contabil de exceptie!

LEARN MORE